Eigen Productie & Plaatsing ! Buitenschrijnwerk Pvc - Alu , Rolluiken , Zonwering , Veranda's, Sectionaal poorten

 

Partners

De constructie van Aluminium raam-/deur fabrikage is de laatste jaren enorm geëvolueerd. Aluminium profielen zijn sterk en stabiel. Ze vragen weinig onderhoud en qua vormgeving en kleur zijn de mogelijkheden onuitputtelijk. Laat uw fantasie de vrije loop... uw constructeur helpt u met de praktische invulling van uw wensen op dit vlak.

Aliplast

PVC heeft een extreem hoge levensduur vanwege zijn extreme bestendigheid tegen weersomstandigheden en veroudering. Kosten voor opnieuw schilderen zijn er niet, want het oppervlak is langdurig onderhoudsvrij. Wij maken graag werk van kwaliteit. Elke dag worden daarom bij ons op alle profielen talrijke kwaliteitscontroles uitgevoerd. Deze strenge interne controles waarborgen de uitzonderlijke kwaliteit van de ramen.

Veka

Als U hoogwaardig kwalteitsbeglazing zoekt zit U bij Boermans glasindustrie NV zeker goed. Deze zusterfirma is een belangrijke speler van het grote " Saint-Gobain " glasfabrikage netwerk. Niet enkel kwaliteit maar ook efficiëntie, vriendelijkheid en techniek draagt deze firma hoog in het vaandel. Saint-Gobain Glass

Wilms Rolluiken

Rolluiken/Voorzetrolluiken van de firma Loozen staan borg voor extra isolatie & veiligheid. Onze Rolluiken/Voorzetrolluiken zijn uiterst duurzaam en worden nauwkeuring & 'volledig op maat' vervaardigd, in een waaier van kleuren. Ook zonnetenten en verandazonnewering of screens hebben wij in ons gamma zitten. Zo kan u naar eigen wens en keuze de zon / zonnewarmte toelaten wanneer u het wilt. (test)

Wilms Zonwering Rolluiken

All Port

De poorten worden naar uw wens gemaakt. Standaard poorten worden vervaardigd uit panelen van 40mm dikte en gevuld met CFK-vrije Polyurethaanschuim met een Isolatiewaarde van K 0.48 Wm/K. Deze poorten zij verkrijgbaar in elke Ralkleur buiten, binnen zijn ze standaard wit. Handbediening of Automatisatie is mogelijk op elke poort uit ons gamma. Variaties mogelijk.

All Port

De dag van vandaag is verluchten van de woning noodzakelijk ( EPB normeringen ). Hierbij zijn verschillende toepassingen mogelijk.

Zie website Energiesparen !

Renson - Verluchtingsroosters

Frager Fralu

Onze sierpanelen zijn van kwalitatief hoogstaand materiaal en daarvoor kiezen we ook voor de excelente deurpanelen van Harinck : Frager/Fralu. Klik op figuur Frager/Fralu voor meer info.

Frager Fralu

 

Hoe ons te contacteren

Loozen BV
Mosstraat 38 (Industriepark 1114)
3545 Halen
Tel.: 013/44 28 50
Fax: 013/46 11 76
E-Mail: info@loozen.be

Openingsuren

U bent van harte welkom in onze showroom op volgende dagen:
maandag t.e.m. donderdag: 9u00 - 17u30
vrijdag 9u00 - 17u00
zaterdag 10u00 - 12u00 op afspraak

Nieuws

Partners

Ida Doors

Ontdek deze prachtige dubbele scharnierdeur in onze toonzaal

Lees meer op Facebook ...