Eigen Productie & Plaatsing ! Buitenschrijnwerk Pvc - Alu , Rolluiken , Zonwering , Veranda's, Sectionaal poorten

 

Nieuws

Maandag 20 april 2020 hervat Loozen BVBA zijn werkzaamheden! Wij kijken er alvast naar uit!
Bart, Peggy & het voltallige Loozen team

We hebben het nieuws laten bezinken en er een nachtje over geslapen ( of net niet geslapen ).
We voelden het vorige week natuurlijk al een beetje aankomen maar na het bekijken van de persconferentie, dringt het tot ons door dat de impact ongekend groot is. Er komen grote uitdagingen op ons pad die we niet eerder hebben meegemaakt. Toch gaan we ons er samen en vol energie, zo goed mogelijk doorheen slaan.
We sluiten onze deuren met pijn in het hart maar staan natuurlijk volledig achter de onvermijdelijke maatregelen die de overheid nam.
De zorg voor ons team en onze klanten is nu prioriteit en zo proberen we een zo groot mogelijke bijdrage te leveren om het virus te bestrijden.
Voor nu zijn we gesloten, maar zoals we allemaal weten, komt er na regen altijd weer zonneschijn. Samen komen we hier doorheen en zullen we sterker terugkomen. We kijken uit naar dat moment. Volg ons via Facebook of de website, zo houden we jullie op de hoogte. 
Bart, Peggy & het voltallige Loozen team

Klaar voor de #winter❄️☃️🌨
CLIMAPLUS 0.9 is een dubbel #hoogrendementsglas waarvan de spouw dunner is en gevuld is met #Krypton, wat zorgt voor een verbeterde isolatiewaarde van het glas.

Lees meer op Facebook...

Ida Doors

IDA introduceert schuifdeurvariant

Benieuwd of zo'n schuifdeur bij jouw interieur past?

Lees meer op Facebook...